söndag 5 februari 2012

Love Sundays

Igår när vi var på bio fick vi två fribiljetter till, varför? Jo vi hade bokat och köpt biljetter hemifrån med företagsbiljetter som vi hade fått, men när vi kommer till bion har de rabatterat filmen till hälften pga skada/repa! Men vi som redan "betalat" fullpris och ändå ville se filmen fick välja mellan att få mellanskillnaden i pengar eller nya fribiljetter.. Vi valde alternativ B, så nu kan vi gå ytterligare en gång gratis på bio :) Repan var inte så farligt störig heller, den var på ena sidan filmduken och dök upp ibland..

I morse såg jag reprisen av Melodifestivalen! Inte bra tycker jag! Loreens bidrag var väl den ända man kan lyssna på fler gånger.. Men snälla va fan, Sean Banan kan dra sig nånstans.. Sjukt dåligt och att han ens ställde upp och tog platsen från någon seriös musiker , det stör jag mig också på...






Sen så slängde jag ihop en limpdeg, jag ska göra dom där jättelimporna som blev så goda, men dom tar 4 timmar att baka. Jästiden är minst 3 timmar! Under tiden degen jäste första gången så hann jag baka frukostbullar (med 1 timmas jästid) och fixa ihop en broccolisoppa :) Nu får jag vänta en timma till innan jag kan slänga in limporna i ugnen..

Jag har även hunnit plocka fram en stickning som jag fick av svärmor. Hon hade hunnit börja en bit, men tyckte väl att jag skulle ta över lr nått, haha Det ska bli en sjal stickat med effektgarn, så det blir häftigt alltså. Fina färger på garnet också :)


I morgon ska vi ha hjärt-lungräddning på skolan.. Hoppas för guds skull att jag slipper min nya hemska grupp i klassen! Jag dör om jag måste arbeta med dom :( Jag väldigt svårt för att bli kallad för Pussycat! Jag har sagt till men är man en tjockskalle så är man, vilka puckon jag har att göra med alltså, stackars jag och stackars den som får dessa människor som assistenter! Detta är bara en liten del som jag behöver genomlida när jag är där..

Inga kommentarer: