söndag 29 augusti 2010

Husmus

I kväll har jag virkat en liten husmus :) Jag tyckte den blev supersöt :)

Ska nog nu ta fram strykjärnet och stryka lite kläder inför morgondagen. För i morgon börjar skolan igen och jag ska vara där klockan 10.00. Ingen lång sovmorgon då jag ska upp tidigt och pyssla på hemma innan jag far i väg.. Det ska bli så roligt att träffa min klass igen, men jag är faktiskt lite nervös inför starten!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej hoppas skolstarten gick bra. Vilken fin presentation du har skrivit av dig själv och din blogg. Du har helt rätt, det är så ointressant att läsa om folks outfit och färger på nagellack. Vem bryr sig om sånt egentligen?

Läste på Henriks blogg att han har blivit mordhotad. Vem har mordhotat honom? Jag fick en känsla av att det INTE var ett skämt.

Nu är klockan fyra på morgonen och Ella har knorrat i en timme. Jimmy tog precis över. Här har hösten kommit, det är iskallt.

Stora kramar från Stina

Sofie sa...

Hejsan Stina :) Jo jag har gjort lite ändringar här i bloggen, ska nog ändra igen nu till hösten. Bara att byta bakgrund är roligt tycker jag :)Ja det där på Henriks blogg är en väldigt tråkig historia. Men det är en nu gammal vän till honom som flippat ur totallt.

Här har hösten också kommit! Kallt och regnigt varje dag nu i två veckor.. Men annars så var det en fin och varm sommar här uppe i Umeå :)

Ska bli kul då jag får träffa dig igen och lilla Ella. Hon är ju så söt :)