söndag 18 december 2011

SJ = pain in the ***!!

Det börjar krångla redan veckan innan vi ska fara :( Dom senaste gångerna har det bara strulat och krånglat, värsta resan var förra julen då jag blev över 12 timmar försenad och tappa en hel dag med min familj innan jag behövde fara upp igen..

Nu har dom skaffat sprillans nya tåg (norrtåg) som man kunde åka med, vi beställde biljetter för att det skulle gå snabbare med tåg än buss.. Surprise! Tågen ställs in och buss sätts in, men vi kommer missa tåget vi ska byta till i Boden och måste sitta där till sena kvällen med katter och allt och då åka tåget först till murjek och sen till jokkmokk med bil eller buss (om det går buss?)!! Eller betala extra för att kanske hinna med buss från boden, men det är 12 minuters marginal! Och vem vet om den bussen håller tiderna eller vad det kan bli för väder..Nu sitter Henrik i telefon med Sjs kundtjänst och försöker lösa det på något sätt.. Nu hör jag dom prata om resecheckar,, suck!!

Julen och resor är sjuuukt jobbiga, helst när det kommer till SJ och dessa tåg!! Nästa gång blir det inte tåg med SJ iaf!

Inga kommentarer: