torsdag 8 juli 2010

Stjärntecken

Jag tycker sånt här med stjärntecken och astrologi är jätteroligt.. Jag har letat upp vad det stod om skytten (jag) och jag kan se att det mesta stämmer :) Sen så av en slump hittade jag hur Skytten och Lejonet passar ihop (Henrik är Lejon). Jag tycker då det stämmer :D

Skytten

Plats i zodiaken: Nionde
Planet: Jupiter
Element: Eld
Kvalitet: Föränderlig
Polaritet: Positiv

Skyttens egenskaper:


Den typiska Skytten är aktiv och frihetsälskande. Skytten har stort behov av omväxling och social stimulans. I relationer och samarbete är Skytten ärlig, rak och välmenande. Med sin ivriga, spontana läggning kan Skytten ibland av ren obetänksamhet vara lite klumpig och trampa andra på tårna. Skytten är öppen och pratglad, generös och frimodig. Skytten trivs i naturen och på resande fot. Det brukar bli många spännande resor för den som är präglad av detta eldtecken.

Skytten är med sin optimism och välvilliga läggning duktig på att inspirera andra. Generositet och humor hör tecknet till. Strävan efter nya intryck och upplevelser kan göra Skytten en aning rastlös. Men Skytten bekymrar sig inte i onödan utan rusar glatt framåt mot nya äventyr. Här finns en stor kunskapstörst och nyfikenhet på livet som leder in Skytten på spännande stigar.

Ett intresse för livsåskådningsfrågor brukar komma med åren. Skytten är en sökare som vill prova sig fram i tillvaron. Frimodig och djärv, men samtidigt bestämd och viljestark till sin läggning. Lyckoplaneten Jupiter styr över tecknet. Det gör Skytten till en glad optimist med siktet inställt på framtiden. Den som är präglad av detta vetgiriga tecken slutar aldrig att längta efter nya spännande upplevelser. Skytten delar gärna med sig till andra av sina tankar och erfarenheter och är ofta en god pedagog.

--------------------------------------------------------------------

Så passar Lejonet (Henrik) och skytten (jag) ihop...

När en Skytt och ett Lejon träffas slutar det oftast i fyrverkeri". Båda tecknen är mycket dynamiska och lever livet till fullo. Detta par är fullt av liv och mycket roliga att vara omkring. De uppmuntrar varandra att sikta högt och de två har en genuin beundran och respekt för varandra. Båda är varma, karismatiska och charmerande, omgivningen gillar deras energi.

Det bästa med relationen är hur bra de förstår varandra då de är så lika. Bådas tecken har maskulina energier och tillsammans skapar de en bra kombination. Lejonet är självisk och Skytten uppskattar överflöd, tillsammans har de en personligt och utåtriktat fokus på dem själva och världen. De är mycket kompatibla med en stor dos energi och är ett underbart par oavsett situation."

Inga kommentarer: