lördag 24 juli 2010

cykeln

Jag tycker det är helt underbart att cykla. Taxi,bil,buss och promenader är inte lika trevligt som att trampa iväg på min cykel. Vinden i håret, motvind, medvind, nedförsbackar och frustrerande uppförsbackar. Blir alltid lika glad när jag lyckats komma över den där långa och branta backen :)

Men ett minus är punka på däcken! Från att mungiporna pekar upp till då man går ut och ska iväg och ser ett platt däck.. Men tur som jag har så finns det en cykelfixare här hemma, Henrik! Han kan fixa min cykel så den blir ännu bättre :) Igår kom Daniel med nytt däck och en ny trevlig sadel så jag slipper den hårda jäveln som jag har nu! Så Henrik håller nu på att fixa min cykel :)
Ska snart iväg till jobbet för ännu en jobbhelg. Känns skönt att då ha en fungerande cykel, annars tar det så lång tid att ta sig dit.. Eller lång tid är det väll inte men jag kan cykla dit på 10 minuter i stället för att gå som tar 25 minuter! Stor skillnad om jag börjar 6.45 på morgonen, Kan sova hela 30 minuter längre på morgonen och det är guld värt om man ska jobba och stå i under nio timmar :)

Även fast jag har mormors gamla skepphultcykel från 80-talet, silvrig och några reklamklistermärken från morfars gamla jobb så är jag glad att jag har den. Ingen som vill sno en sån cykel liksom, så jag behöver inte oroa mig för det :)

Inga kommentarer: