onsdag 30 april 2014

Valborg

Med snö och regn :/ Tror inte jag går ut och ser på majbrasan det här året. Förra året var hemskt, de fick inte ens tänt brasan då det regnat så mycket. Vi stod och frös ända in i benmärgen i nästan 2 timmar innan vi gav upp och for hem!
Istället vill jag gå och träna på tenton :) Hoppas jag får med mig Henrik! Efter kan vi se på valborgsfirandet på TV, haha
Idag har jag fixat lite här hemma. Faktiskt har jag plockat fram sommarkläder! Kanske lite tidigt med tanke på att det snöat, men jag ville se vad jag hade för något. Glatt överraskat av vissa plagg som jag glömt bort, andra åkte i soporna (vet inte varför jag sparat på dom!).

Igår var jag på stan innan jobbet. Jag hittade en jättefin jeansjacka som jag nu är "kär" i. Så fort vi får några fler plusgrader så ska jag stila runt i den :) Jag hittade även de perfekt svarta jeansen. Jag fick hjälp i affären av en superduktig kille, han behövde bara titta på mig så visste han precis vilka jag skulle ha. Behövde bara prova 1 par! Har aldrig hänt mig förut, brukar ge upp efter ett tag.

Min nya älskling!
 Och mina nya perfekta byxor.


Den här tantiga blusen passar mig perfekt. En riktig sofietröja :)
 HM levererar den här våren!


Inga kommentarer: