fredag 20 maj 2016

Hets

Vad händer här? Mer än vad jag klarar av nästan! Jobb, skola och bröllopsplanering och tiden räcker inte till! Men nu har jag ringt runt och pressat folk så allt ska klaffa inför resan ner till Trollhättan v.22. Tidsschemat kommer bli tajt, Henrik är bara nere mån-onsdag innan han måste fara hem igen och mycket ska bestämmas på olika möten med präst, kyrka, meny, hotell, blommor, frisör, musik, fotograf m.m.
Men inbjudningar är skickade, ringarna är hämtade, klänningen är klar på torsdag (efter påtryckningar), kattvakt är fixad och resor är bokade (inte min hemresa dock).

Innan dess väntar jag på godkänt av min skriftliga rapport innan jag kan skriva prov på skolan. Jag vill skriva prov nästa vecka så jag kan lägga det bakom mig och fokusera på allt annat som ska fixas.

Har hälsomånad både privat (genom skola) och på jobbet (motionstävling) så det har blivit en hel del träning den sista tiden. Kul men lite tidskrävande och nästa vecka kommer jag nog inte hinna med något av detta! Tar upp det efter v.22 då jag förhoppningsvis är klar med skolan och tar "sommarlov"!

Några få bilder från senaste tiden....

Aprilboxen


Valborg och ledig!


Ute med kissekatterna. Bianca älskar sitt gräs :)


Broderad bonad till mamma i morsdag.
Pelargonerna växer.
Min nya pedistal från IKEA!


Ute i min vävda sjal :)


En extra glossypresent till mig själv! Wiihoo :)