lördag 30 maj 2015

Glossybox

Så kul med en låda fylld med spännande produkter som kommer i slutet på månaden. Igår fick jag min första box. Nagellacket har jag redan målat på, fint! Läppstiftet är körsbärsrött :) En supersalva och solskydd till ansiktet. Meeeeen ska jag våga prova ögonbrynsfärgen?! Har aldrig färgat något förut. Men nu kanske man måste testa, haha det kan ju bara bli fint eller fult, så det blir en chansning till semestern kanske! :P


måndag 25 maj 2015

Blommor och blad

Har planterat tomatplantorna i större krukor och satt dom i fönstret. Då planterade jag några frön som jag hade kvar från förra året, som nu precis har kommit upp ur jorden.
Jag köpte två söta krukor där 2 av mina pelargoner fick flytta ner i :) Men jag väntar fortfarande på lite finare väder, hela maj har regnat bort :( Planen nu är att sy några dynor och kuddar till baksidan. Hoppas mina växter kan flytta ut snart :)tisdag 12 maj 2015

Maj

Det börjar bli grönt och lite varmare har vi fått. Men jag väntar fortfarande på att dom där sommardagarna i maj ska komma. Jag vill så gärna att det ska bli sommar så jag får fixa i min lilla trädgård och uteplatsen på baksidan. Har köpt en bänk och några söta trädgårdskaniner. Jag ska också sy några kuddar/dynor. Mina växter som jag planterat har satt fart och växt bra.

Nästa vecka är slutspurten i skolan. Sista provet är nästa fredag! Nu håller jag tummarna att det ska gå bra :) Sen tar jag semester från allt pluggande över sommaren!