onsdag 29 april 2015

Vårig klänning

Har sytt en ny klänning. Tycker den blev riktigt fin :)


lördag 18 april 2015

Dagens collage

Oj så mycket jag hunnit med idag! När jag gick och lade mig igår kändes det som jag hade en allt för lång lista på saker jag ville/måste göra i helgen. Men idag har jag betat av mycket på den listan :)

Började med att skriva klart en skoluppgift och skickade in den. På fredag har jag mitt första prov! Så nu i veckan får jag börja plugga till det.

Henrik for iväg och bytte till sommardäck och städade bilen. Då passade jag på att baka kanelbullar :)

Lägenheten fick sig också en omgång med städkvasten och några tvättar kördes i maskin.

Sen tog jag fram blomjorden och planterade några frön. Det ska förhoppningsvis bli tomater och sommarblommor jag kan ha här ute i krukorna. Jag är nöjd med mina pelargoner som har tagit fart och riktigt börjat växa till sig, 4 av 5 klarade omplanteringen.

I morgon tänkte jag hinna med att fota min nya klänning som jag sytt. Det är även kattutställning på teg som jag hade velat gå på :) Sen har jag en massa annat jag hade velat hinna göra som inte finns med på min lista. Får se vad det blir!onsdag 8 april 2015

Påsk i Jokkmokk

For upp till Jokkmokk över påskhelgen. Var ute med skotrarna hela helgen. Vi grillade, pimplade, körde fast, ramlade av, fick aningen träningsvärk men framförallt hade vi det trevligt tillsammans :)