söndag 29 mars 2015

Påskvecka

Snart är det påskhelg! Jag har förberett med lite nya blommor och skrivit påskkort. Jag har sökt semester annandagpåsk och hoppas jag får det. Om allt går som planerat åker vi upp till Jokkmokk under påsken :)

Köpte färgglada rosor istället för tulpaner den här gången:)


Årets pelargon "Violino"Och påskliljor såklart :)söndag 15 mars 2015

Plantera om

Jag har sparat några av mina fina pelargoner från förra sommaren. Hade fått tipset om att plantera om och göra flera plantor av de gamla. Så nu provar jag det, får se om man lyckas :)


Igår tog vi en biltur till Tvärålund. Där skulle vi ha grill/mellokväll. Vi grillade kyckling och halloumi med pommes, tsatsiki och grönsaker till. Mumsigt!
Spelade sen mitt schlagerspel innan finalen började :) Blev en trevlig kväll med mat, spel och musik :)


fredag 13 mars 2015

Mat och mer mat

Dagen har handlat om mat,mat och mat. Nu sitter jag här som en deg i soffan och äter fredagsgodis och dricker läsk. Har den där tjockiskänslan, haha 
Vart bjuden på lunch av jobbet idag innan en föreläsning. Det var jättegod buffé på Översten och jag tog två fulla tallrikar med kaffe och efterrätt på det. Skyndade mig hem senare för att putsa kött. Jag hade planerat för en god kalops som det blev senare på kvällen. Och imorgon blir det årets första grillning :) 

Den bästa kokboken som finns! 

Snart gör jag som Bianca, ZzZzzz


måndag 9 mars 2015

Vårens nyheter

Har handlat mig lite nytt för våren. Redo för promenader ute i solen :) Perfekt!

Härlig kort, quiltad jacka från Åhlens.


Ett par enkla svarta skor som passar till allt :)


Äntligen en ny väska i brunt läder. 


söndag 8 mars 2015

torsdag 5 mars 2015

Tiden går fort

Hoppsan det var längesedan jag la ut något roligt här. Tiden går fort när man har roligt. Får börja där jag avslutade! I JULETID :D

Jag var ledig 1 dag under julen och det var på själva julafton. Vi packade in oss i bilen och for till Henriks kusin ute på landet. Stylade Henrik i hans nya kläder han fick i julklapp av mig :)


Årets bodyshopkalender levererade! Love it  :)


Alla hjärtans-dag.


Fick besök av svärmor som hade med sig en champagne. Fick tillfälle att skåla för Henrik som tagit körkortet samma vecka :) Senare blev det Fifty shades of grey på bio!


Å så kom våra nya soffor! Inte en dag för tidigt!


Och min nya Matsalsgrupp!


Detta var ett urplock, men får inte glömma mina spelkvällar och mellokvällar :)
Annars så jobbar, handarbetar och socialiserar jag, haha Det senaste jag ska ge mig på är att studera på sidan av jobbet. Ska läsa in vårdkurser :) Så nu blir det 150% jobb ett tag framöver!