söndag 12 oktober 2014

Nya tesmaker

Har fyllt på skafferiet med nya tesmaker. Drack ju upp det mesta under min förkylningsperiod. Äpple/kanel/russin, vanilj och fruktte (och earl grey till Henrik) är standard här hemma och dom jag tycker bäst om. Men har köpt några nya spännande smaker.
Vanilj/caramel - Helt ok, smakar mest som vaniljte men sötare.
Blåbärsmuffins - smakar ganska starkt, kommer nog inte köpa den igen.
päron/choklad - Smakar faktiskt svagt choklad, men mest päron, kul smak!
jordgubbscupcake - Också helt ok gott, men jag tycker bättre om svart te än grönt.


På biblioteket kan man hitta roliga inspirationsböcker att bläddra i.
 Perfekt med bok och te till höstmyset!


Har ju hört att man bara ska köpa ekologiskt te pga gifter (besprutning av växterna) i vanliga tepåsar. Så nästa gång får jag köpa hem en ekologisk och prova :) Jag har ju mina favoriter redan, men jag hoppas på nya ekologiska favoriter också :)

Utekvällar

I fredags var jag på Tapas och åt lite spansk mat med vänner från jobbet. Jättetrevlig och mycket gott!  
I går Lördag var jag och Henrik ute med vänner och åt Indiskt på favoritrestaurangen Tajmahal. Efter det blev det bio "Gone girl" :)

Idag blev det däckbyte, bokning av besiktning och veckohandling av mat. Nu är resten av dagen till för att slappa. Imorgon börjar en ny arbetsvecka :) En kul vecka med bl.a knytkalas med jobbet. jag har köpt honungsmelon och lufttorkad skinka som jag ska bjuda på :)

Nästa helg är en spelkväll inplanerad :) Kul när man har något roligt att se fram emot dessa höstdagar med regn och kyla.