tisdag 22 juli 2014

varning 30 +

SMHI har lagt ut en klass 1 varning för den extrema värmen vi har här på kusten. Över 30 grader i tre dygn och mer ska det bli! Jag orkar knappt med värmen själv. Tänker på mina stackars gamla och sjuka på jobbet, det är jobbigt för alla men mest för dom. Men de flesta älskar ju den är värmen så grattis till dom! :) Jag tycker om värmen mellan 22-25 då mår jag bäst :)

Sitta i skuggan med bok och gofika :)


söndag 20 juli 2014

På tur genom Umeå

Helgen har bjudit på bästa vädret. Men det har inte blivit något bad. Jag väntar på att brännan jag fick ska lägga sig, innan jag går till stranden igen :/ Ist så tog vi och provade på de nyrenoverade bangolfbanorna på Hedlunda (jag vann!), for och promenerade runt i skulpturparken, picknickat på olika ställen och lite annat kul här runt omkring :)


Dukar

I fredags fyllde mamma år. Jag broderade en duk till henne i present. Hon blev mycket glad för den, passade in i resten av hennes inredning.

Mammas dukSmygtitt på en annan duk. 
Tror den här duken i allmogestil passar fint till min systers nya hus på landet. 
Syster fyller år i augusti, ska fundera på om hon ska få denna lr någon annan :)


måndag 14 juli 2014

Sommaren kom tillslut!

Nu har vi haft riktig högsommar i snart 2 veckor! Man har inte behövt frysa utan tvärt om,  har svettats som bara den. Har hunnit vara på stranden och fått mig en brännskada av solen och en allergisk reaktion i benet av en broms :( Men annars så är det bra. Men det ända tråkiga är väl att jag har jobbat ganska så mycket. Nu är det bara 2 veckor tills jag och Henrik får semester! :) Jag börjar med att direkt åka ner till södra Sverige på egen hand. Sen ska vi åka norrut. Sen lämnar vi resten av semestern till "öppen för förslag". Beror på vad det blir för väder och vind.

Veckans sommarbilder från vår rundtripp i och utanför Holmsund :)