onsdag 30 oktober 2013

Bebiskläder

Har varit på stan och köpt några bebiskläder på Kappahl av serie Newbie. Så söta och så småååå :) Nu ska jag packa in det i ett fint packet och skicka i posten till den lilla flickan som ska få det.


torsdag 24 oktober 2013

Tidig jul

Här sitter jag och äter lussebullar, clementiner och syr julklappar :) Det är bara snön ute som fattas annars hade jag trott det var jultider. Jag började faktiskt med julklappar redan för 2 veckor sedan. Det gäller att vara ute i god tid om jag ska hinna sy klart alla :) Och det är ju så roligt att göra sina egna klappar att ge bort.

Idag öppnar den nya gallerien nere på stan Utopia. Jag jobbar delad tur på lördag så jag tänkte gå dit på min 3 timmars rast och se hur det ser ut. kul! :) My favorit Game is Shopping, haha

HöstFie


måndag 14 oktober 2013

Brrrr kallt

Jag fryser hela tiden :( Nu är jag hemma efter jobbet och har kokat mig en stor kopp varmt te.

Jag köpte den här sorten vanilla caramel! Supergott. Jag ska också köpa de andra nya smakerna blueberry muffins och strawberry cupcake :) Låter smaskigt!


Nä nu blir det att vara hemma och tina upp och sy på mitt nya projekt. Jag har såklart börjat med julklapparna redan. Lite senare än förra året, men jag ska nog hinna klart :)

jag skulle ha behövt hinna iväg och träna idag. Jag har köpt ett par nya träningsbyxor och skor som jag ännu inte har hunnit använda! Dåligt av mig..

lördag 12 oktober 2013

Ny klänning

 Sydde klart den här klänningen idag. Nöjd :)


Mystiska hösten

lördag 5 oktober 2013

Ett år av saknad

Nu är det ett år sedan min farmor gick bort. Jag saknar henne massor. Snart är det allhelgona då ska jag göra graven fin igen med lykta och krans. Känns ändå bra att hon är nära mig så jag kan komma hit och hälsa på ofta. Vi stod varandra väldigt nära.


onsdag 2 oktober 2013

maleficiumtrilogin

Ska se vad detta kan vara. Hoppas dom är bra!


Träningsskor

Ikväll har jag skaffat mig ett par nya träningsskor i rosa/silver. Känns toppen och ha några som sitter perfekt på foten. Imorgon tänkte jag gå och testa dom på riktigt. Snart känner jag att det är dags att signa upp sig på gruppträningar. Det ska bli spännande, även fast jag får gå själv.