tisdag 27 augusti 2013

Julafton igen!

Jag unnar mig presenter då och då. Som jag köper till mig själv. Det är lite roligare om man ser det som presenter än bara saker man skaffar sig. Just nu är jag inne i en period då jag läser mycket. Så igår kom mitt andra paket med spännande böcker :) Fina klappar.

Jag och min ena syster pratade igår och vi har båda redan börjat fundera över julen och julklappar. Jag vill verkligen åka ner över juldagarna iår. Nu var det så längesedan jag firade jul (eller någon högtid) med min familj, jag känner att jag måste passa på medan det går att samla alla. En tankeställare när både min farmor och morfar inte finns längre. Jag vill inte missa allt bara för att jag måste jobba. Jag jobbar jämt, jag fick knappt någon semester. Ja det är trist ibland. Förra året jobbade jag jul och nyår. I år vill jag vara ledig!

söndag 25 augusti 2013

Lördagsmys

Helgen har varit bra. Igår gjorde jag och Henrik stan och hade myskväll senare. Idag for vi till Expo och köpte nya dricksglas (äntligen!). Första gången vi var på Expo och det var en trevlig överraskning, som ett mini-Ikea! :) Ja imorgon är det dags igen, jobb jobb jobb. Men jag är ledig nästa helg också! Tjoohoo och då är det dags för årets kräftskiva :)lördag 24 augusti 2013

Minishopping

For ner på stan en sväng för att köpa te, tråd och födelsedagspresent till syster. Jag hittade en bra present till syster OCH jag hittade de sista femtio nyanser böckerna på extrapris till mig själv! Jag var ju tvungen att slå till med mina nästan sista slantar innan lönen kommer.
Henrik och jag gick en sväng på bondens marknad, men jag var inte så intresserad av grönsaker och bröd som fanns där. Ist gick vi till Café Göteborg och Henrik bjöd mig på en megastor Marängswiss och kaffe Latte. Supersmaskigt! Jag är fortfarande mätt efter den kaloribomben :)


fredag 23 augusti 2013

kepler

Nu har jag läst ut Femtio nyanser av honom och den slutade så upprörande att jag hade velat ha andra boken direkt för att fortsätta läsa. Jag får väl beställa dom. Jag kan ju inte bara läsa första boken i en trilogi! Men så länge går jag tillbaka till en deckare av Kepler. Tyckte de två första var superspännande så detta ska väl inte vara något undantag! Det här är en bok jag kan ta med till jobbet också. Den andra var väl inte så passande och sitta och läsa på rasten :P haha


onsdag 21 augusti 2013

Bubblor över öronen

Skönt med ett bad! Behövs ibland och med extra mycket bubblor :)
Vet inte om bubbelskummet gav balans och stillhet som det stod på flaskan, men den luktade gott.
Idag fick jag jobba över och det gav mig ont i benet :( Jag fick besök av en försäljare som frågade mig om jag hade mamma hemma? Jag fick ingen middag utan fick filmjölk. Katterna bråkade runt om mig. Jag tog förvånads värt en kopp te ist för kaffe efter maten. Jag har läst ur snuskboken ute bland folk.
Ja, jag behövde ett bad :)

tisdag 20 augusti 2013

Premiär

Något som är kul med hösten är alla roliga serier man kan följa när vädret inte är så tilltalande att vara ute i. Nu har Idol och Svenska hollywoodfruar börjat, haha jaaaa jag tycker det är bra program :D Jag ska se dom ikväll! Men som alltid kan jag inte se på tv och inte ha något annat att sysselsätta mig med, så jag tar fram mitt broderi och broderar lite samtidigt.

Nu har jag beställt några nya böcker också :) Jag är nu redo för hösten. Men det är bara mitten av augusti så jag får vänta ett tag. Jag är faktiskt ingen sommarmänniska då jag inte riktigt tål solen och alla hemska insekter som getingar och mygg :( jag har fortfarande kvar solexem på mitt ben och märken från alla myggbetten jag fått.

Men innan hösten så vill jag att mina tomater och chilis ska bli mogna!! :)

Broderar en bonad


Min pälsboll Lilly
fredag 16 augusti 2013

Det har hänt

Broderar en duk


Köpt en ny snygg och prima grill


Plockat vinbär 


Safttillverkning på gång


Färdig saft i söta flaskor


SommarFie


hehehe Elvis

Henrik skrattar högt inne på toa :P Nu med denna Elvis har vi alla i samlingen!