tisdag 21 maj 2013

Mjau

Katterna tycker om sommarvärmen :)Bambi på hal is

Nästan iaf. Bil på oljig körbana! Förra veckan var jag på halkbanan och körde. Jag var helt galet rädd efter att jag sett de första personerna köra ut på halkbanan och sladda runt runt. När det var min tur skaka jag så mycket av nervositet att jag hade svårt att hålla ordning på kopplingen! haha Men efter första turen och jag for rakt genom älgen, den andra bilen och stopplikten gav jag mig sjutton på att jag skulle klara det nästa vända! och det gjorde jag... nästan, hade jag bara inte glömt slå på vindrutetorkarna innan jag for in i "regnet" hade det nog gått ännu bättre. Men tredje gången gillt så gick det! :) Jag och en annan tjej var de ända som klarade den svåraste banan och jag blev mycket nöjd över mig själv. I did it! haha :)

Men att volta gjorde fasiken ont. Vi satt i en bil som snurrade runt och när jag hängde där upp och ned fick jag nästan panik. Jag ska undvika att göra detta i framtiden om man säger så.


söndag 19 maj 2013

Dance Dance DanceHade en liten privat uppvisning här igår till låten Only Teardrops, haha 
Det vart en del knasiga moves, men sådan är jag.
Idag blev en slappar dag. Värmen har nog tagit min energi (vinet igår har nog också hjälpt till). Man är inte van med så varma grader än. Kom som en chock. 

Imorgon förmiddag ska jag på körlektion. Två veckor sedan jag körde om jag inte räknar med halkbanan och omkörningsövningen. Tror jag ska upprepa sånt jag tidigare gjort, som t.ex fickparkera, backa runt hörn och i backar. För jag har gått igenom allt som är i körhäftet. nu ska det finslipas :)

Förutom 2 körlektioner i veckan har jag ännu en 6 dagars vecka på jobbet. Helgen kommer bli tung eftersom jag har så mycket i veckan. Bl.a. hemliga "projekt" jag ska ut på. Bara jag får min nattsömn ska det nog gå bra!

ESC-helg-kalas

Igår var en händelserik dag. Först kom sommaren till oss med 24 grader varmt och sol. Sen gick jag och Henrik på biljakt! Oj så roligt att se och titta på bilar, nu har vi ett litet hum om vad som finns. Men bil blir en senare fråga, måste ju ta körkortet först :)

Sen for jag på kalas hos en vän. Hon bjöd på god dovhjort och vildsvin :) Det blev lite mycket vin och någon drink så det blev en vinglig cykelfärd hem efter det. Jag vet att man inte ska cykla påverkad, men jag hade bråttom hem till ESC-finalen!! haha

Finalen var mycket bra och jag röstade på Danmark, Henrik röstade på Island. Jag fick som jag ville för en gångs skull och Danmark vann med Only Teardrops! :)

Kalasoutfit med farmors pärlor runt halsen :)


Så fint med vitsippor. Får mig att tänka på min barndom när hela skogar var fyllda med dessa blommor. Man kunde sätta sig ner och få ihop flera buketter på ett och samma ställe :)
Underbart.


Lilly var inte lika road av ESC, haha 


Idag ska jag tvätta fönster och ta ut utemöblerna och fixa fint där ute :) Nu kan man ju sitta ute och slappa i solen.

tisdag 7 maj 2013

Vecka 6

På mitt rullande schema är vecka 6 den absolut fullspäckade. Längtar till nästa vecka då det blir lite lugnare. Jag måste hinna med teorin och alla faser som ska lysa grönt innan halkbanan nästa torsdag. Ett test tar fasen flera timmar att göra, så det är lite tajt med tid. Ibland kommer en slags ångestkänsla till mig. När jag är stressad över saker kommer det snabbare. Jag måste jobba på mitt självförtroende, jag vill kunna tro att jag ska fixa saker galant men min hjärna sätter stopp för det. Ibland skulle jag behöva en hejarklack bakom mig när jag ska göra saker, haha
Idag har vi möte på jobbet och jag känner att jag är tvungen att säga något som jag tycker är jobbigt. Men fortsätter saker som det varit den senaste tiden kommer jag gå under på jobbet. Jag vet att det kommer bli sura miner :( Bläää
Kan inte sommaren komma snart, allt är enklare på sommaren. Får jag det där körkortet också blir det en ännu bättre sommar och en sak mindre att oroa sig över :)

Bild från förra sommaren. Så vill jag ha det nu. 

lördag 4 maj 2013

Kurs

Igår var jag på Riskettan på trafikskolan. Intressant faktiskt. Vi hade en del grupparbeten och diskussioner. Då var det gjort och nu väntar jag på att även bli godkänd på halkbanan den 16 Maj. Igår fick jag hem papper på körprov och teoriprov! Hjälp så fort det går nu! Teorin måste jag plugga en massa på. Har jag tur så har jag körkortet lagom till semestern :) Måste bara jobba på mitt självförtroende när det kommer till körningen. En tanke som dyker upp då och då är "kan verkligen jag köra?"


torsdag 2 maj 2013

Ingen dag utan ångest

Haha Elvis är bäst.


onsdag 1 maj 2013

Valborg

Efter jobben hade vi en plan på att göra en snabbvisit till Majbrasan. Vädret var osäkert med flera regnskurar, men vi for ändå dit. Typisk att vi var i tid men allt var försenat och ingen visst till när å det rgenade. Efter TVÅ timmar så startar det. Mina fötter kände jag inte av längre, solen hade försvunnit och de fick inte ens igång elden i majbrasan. Vi blev less och cyklade hem! haha FAIL!

Men kören och vårtalet om Lennart Holmlund var ju lite skoj.

 Häftig körledare med grönt hår!


Tog sig inte bättre än så här efter att de försökt tjugo minuter!
Haha och de ska kalla sig scouter, barn kom ner och försökte hjälpa till :P


En frusen flicka som längtade hem till en varm säng.