söndag 28 april 2013

Baah

Så mycket för den ledigheten. Blev inringd av jobbet och måste arbeta ikväll. Ok tyckte jag till en början, även fast jag har jobbat hela jävla veckan som varit och ska jobba i stort sätt hela nästa vecka. Börjar också kl. 7 imorgon bitti. MEN jag hade ETT krav och det var att jag ville arbeta med någon som har delegering och iaf vet vad de boende heter. Då jag är så trött både i kroppen och i huvudet och vill inte ta ansvar för alla ännu en kväll. Nu har det hänt så många kvällar jag jobbat att jag har fått göra i stort sätt allt själv och jag orkar inte komma in på min lediga dag för att stressa ihjäl mig!!

Så då skulle de fixa det, bra! MEN jag får ännu ett samtal och det gick inte tydligen, så de skulle ringa ut någon annan som kunde komma och jobba. Jaja, lika bra tänkte jag, då får jag vila ut inför veckan som innehåller 6 dagars jobb, riskutbildning, körlektion och teori och allt hemmaarbete.

MEN jag får ett samtal till och nu är jag tvingad att komma in och jobba!! (undra hur det skulle vara om jag var lite äldre eller om jag hade haft barn?) För dom får då aldrig sådana här samtal. Är detta utbeordning? Jag fattar ingenting.

Hela min dag är förstörd och jag är förbannad som fan. Kunde inte ens gå och vila mig en stund för jag är för irriterad på allt :(

Så mycket för att vara snäll och ställa upp. Ingen vill hjälpa till så allt funkar bra utan ska ställa till med en scen. Jag själv tycker inte det var allt för mycket begärt av mig när jag ska in och jobba på min lediga tid. Folk tror tydligen att man kan köra med mig hur som helst, men jag har börjat "stå på mig själv" och gör inte som alla säger att jag ska göra hela tiden.

Jag har också en vilja, men inte idag tyvärr. Knappt någon annan dag heller. Jag blir så less och trött.

Visst jag ska vara ledig om två veckor när jag ska köra halkbanan, men den turen skulle jag byta med någon annan på jobbet och till någon annan dag. Så nu slipper jag väl göra det bytet, men hur man blir behandlad nu gör inte att man hade velat lösa det på detta sättet!

Nä fy fan så trött jag är just nu. Hur ska jag orka?

lördag 27 april 2013

Foto och grejer

Vi var på NetonNet och köpte lite bra saker. Saker som jag gått och önskat mig ett tag men det har inte blivit av att jag köpt.

Jag har köpt en scanner/kopiator/fotoskrivare som jag ska ha till att skriva ut foton och för att använda till mitt textilarbete. Jag ska göra mina egna mönster/bilder och skriva ut på tygpapper :) Fantastiskt!

Henrik köpte ett objektiv till systemkameran. Det blir jättefina bilder. Så jag får väll modella imorgon, haha


fredag 26 april 2013

Helg igen

Och även denna helg är jag ledig. Skönt! Hela veckan har jag haft fullt upp innan/efter jobbet med teori och körlektioner m.m. Har varit svårt att hålla ögonen öppna ibland, haha Varje dag har jag behövt sova 1-2 timmar mitt på dagen! Helt galet trött har jag varit..

Till middag idag blev det grillad oxfilé, grillad majs, klyftpotatis, bearnesås, vitlöksbröd och sallad. Nu ikväll ska jag ta fram lite ost och kex. Kanske vin, men risken är att jag somnar i soffan då, haha Det blev lite shopping idag medan jag väntade in Henrik. Det blev en hel del söta små underkläder :) Så kul med nytt och fint.



måndag 22 april 2013

Vin och dans

I helgen hade vi grillfest här hemma. Men det blev en parmiddag av det hela, haha Åh så gott med grillat, det blev årets första grillbit för mig :) Dreglar när jag tänker på den! haha Spelade lite spel och det blev för mycket för lilla mig, men det fick mig att fara på Teg till en vän och dricka lite mer vin :P För att senare ta med mig älsklings Henrik och gå på Schlagern. Jag hade aldrig varit där tidigare så det passade bra.

Igår mådde jag inte så bra... Men det blev en promenad till Maria Pizzerian för lite dagen efter mat och på kvällen blev det plugg för hela slanten.
Imorse var jag ute och övningskörde och det gick bra. Nu är det inte långt kvar (förhoppningsvis) Riskettan och halkbanan är bokade :)

Nu ska jag fortsätta lyssna på min fina Håkan och sen gå och träna på gymmet.
Ha en bra dag! Kram



söndag 14 april 2013

Början..

...av en kasse/väska.




fredag 12 april 2013

Gulligt

Några nya tyger!


Blommor

Jag har köpt några fler frön. Tänkte försöka mig på att odla Lavendel och luktärt. Lavendeln tänkte jag sen torka och göra doftpåsar utav :) Hoppas nu det blir något! Köpte också basilikafrön, glömde så det förra omgången. Sen tänkte jag plantera om mina andra örtplantor. Det börjar bli trångt i de mindre krukorna som jag sådde dom i.



måndag 8 april 2013

Vår

I fredags plockade jag fram cykeln och hade hoppats på att få börja cykla till jobbet. Men jag får vänta ut Aprilvädret då jag är rädd för is. Nu tar jag bussen till jobbet för en arbetskväll.

Nere i Trollis för 3 veckor sedan!
Det är bara vitsipporna som fattades :)


söndag 7 april 2013

Marie Kröyer

Filmkvällen fortsätter med en dansk film. Skönt att sitta och se film efter ett träningspass på gymmet. Stickningen är med mig. Men jag har tappat Henrik till spelens värld vid datorn :/ Kanske han dyker upp snart bredvid mig i soffan. Hoppas det, även fast det är mer min typ av film :)


Söndag

Här sitter jag och ser filmen Blondie, dricker kaffe och stickar efter att jag har ätit en god lunch. Senare tänkte vi gå och träna en stund. En bra söndag tycker jag (om man bortser från snön som vräkt ner här ute!).

Lagade rostade rotsaker, panerade rödspätta och gjorde en örtsås till.




lördag 6 april 2013

högskoleprovet

Jo jag har gjort provet idag. Första gången och jag hade inte lagt ner någon tid på att plugga till det. Min tanke var att jag skulle gå dit och bara se vad det handlade om. NU vet jag! haha Fan så dålig jag är på matte. Jag har inte sett ett mattetal på 6 år :P Nä jag får ta och plocka fram en matematikbok och lära mig det där med X & Y a-b m.m m.m för jag har glömt ALLT, haha Min strategi blev när jag såg frågorna var att gissa mig till svaret, då jag inte kan några uppställningar och skit.

Svenskan och Engelskan gick enligt mig bättre än väntat :D Jag är nöjd med det.

Det blev ett mindre bråk i salen mellan provledaren och en kille som typ fuska? Jag vet inte riktigt vad som hände, men det slutade med att högsta hönset för högskoleprovet kom dit. Och vi fick ingen rast mellan första och andra provet då vi inte fick gå någonstans. Hjälp, det är bäst man håller koll på sitt.

Vi hade även ingen klocka i provsalen och det var en stor miss från deras sida. De var t.o.m nere i källaren och försökte hitta en. Jag ringde hem till Henrik som kom och lämnade min armbandsklocka. Det blev stressigt för mig när jag inte visste hur mycket klockan var.

Ja men jag kan avsluta med att det här var en upplevelse. Jag ska göra det till hösten igen tänkte jag och då ska jag förbereda mig lite mer inför matematikdelen.

fredag 5 april 2013

Dukar

Jag har sytt två dukar som blev klara för några dagar sedan. Den ena var en påskduk som tyvärr inte hann bli klar innan påskhelgen, då jag reste runt så mycket och var upptagen med annat sen. Men den ska ändå få ligga kvar hela den här veckan.



torsdag 4 april 2013

första träningspasset

Jag är taggad på att börja träna. Hoppas på att Henrik följer med mig i kväll :) Jag var där och fick en genomgång idag och fick prova på maskinerna :) Haha jag är inte så stark än, min tränare sa att vi får börja på 5 kilos vikterna. Förrutom i benlyften? och en annan maskin där kan jag ta 10 kg. Jag har starka ben, säkert efter all cykling!

Jag har även tänkt gå på olika gruppträningar som dans och styrkepass :) Kul kul
Jag ska testa allt! haha



onsdag 3 april 2013

Träning

Imorgon ska jag träffa en personlig tränare som ska hjälpa mig komma igång med träningen och sätta ihop ett träningspass som jag ska följa. Eftersom jag aldrig satt min fot på ett gym tidigare så får hon gå igenom alla maskinerna. När jag var där och tittade såg dessa maskiner väldigt skräckinjagande ut, haha Men jag tänkte inte bara gymma, det finns träningspass av olika slag som jag tänkte testa. Jag kommer tvinga med Henrik på vissa, haha

Igår var jag och köpte mig lite träningskläder både till mig och Henrik. Kul kul :) Fick hjälp av en vän som kan det här med träningskläder eftersom jag inte visste vad man ska ha. Inte för att stilen på kläderna ska spela någon roll, men man vill ju inte sticka ut allt för mycket! Men det viktigaste är att de funkar bra såklart :)


Påskhelgen

Vi tog våra väskor och båda katterna och for upp till Jokkmokk under påskhelgen. Det blev en del skoterkörning och grillning. Lyckades ramla av skotern två gånger, sista gången tog ganska hårt då jag for i asfalten, haha blåslagen men glad är jag ändå :) Vi hade ju bra väder, så annat än glad kan man inte vara.