måndag 30 april 2012

Helt slut på valborg

Jag känner mig näst intill död, haha Jag har jobbat och kalasat sen i fredags och jobbet fortsätter imorgon. Jag känner mig riktigt trött även fast jag vilat en timma nu när jag kom hem. Men Henrik ville grilla idag och var riktigt taggad när han ringde mig på jobbet. Så vad gör man inte för sin älskling. Jag for på Coop efter jobbet och köpte allt till grillningen, väskan vägde några kilo + cykelkorgen och pakethållaren var full :P

Men gott ändå, vi ska grilla oxfilé och vi båda vill ha dom lite blodiga, mums! Jag köpte en rubb? skrubb? haha vad heter det :P att ha på köttet :) Till köttet blir det grillad majs, potatisblandning, fetaost, karl-johansvampsås, sallad m.m Dags att börja förbereda detta nu!

Det blir ingen eld för mig. Jag orkar inte fara iväg för att se den. Men jag har ju sett 21 stycken tidigare i mitt liv så man kan ju hoppa över en!

Något jag vet är att jag kommer somna gott ikväll efter maten :) Upp tidigt imorgon igen!

fredag 27 april 2012

Jobba

Idag blev jag bokad för jobb ikväll och imorgon. Men efter att jag tackat JA i timepool så blev jag fundersam. I sms:et stod det servicehus/äldreboende och ingen avdelning, shit vad har jag nu tackat ja till? Jag började ringa runt, stressad som jag var och ingen svarade! Panik, haha Men till sist svarade någon när jag ringde ett nummer (som jag inte visste vart det gick till). Och mycket riktigt, jag var bokad på ett ställe jag aldrig vart in på! Men hon sa att jag ändå skulle komma och vi får försöka byta med någon. Hoppas nu det blir så, jag kan ju inte jobba med okända gamlingar.. Sen så får man inte delegering förrän man jobbat en tid, så stackars den som måste springa efter mig ikväll/morgon.. Jag får tålmodigt vänta tills jag jobbat tillräckligt länge. Men kul att börja arbeta :) Inskolningen gick ju så bra.

Men hur kan dom boka en till ett ställe man aldrig varit på? Jag vet inte vad jag ska tycka om det nya systemet :/

Jag ska iväg på en liten fest imorgon efter jobbet, så jag får packa ner mina finkläder och smink i väskan och åka direkt dit efter. haha Men troligtvis orkar jag inte följa med ut på krogen då jag jobbat hela dagen. Men jag får se hur jag gör.

Hittills idag har jag inte hunnit göra det jag hade planerat. Jag skulle bl.a. skura golv och ta insidan på fönsterna. Ist så blev det stress med telefonen. Nu sitter jag och försöker stressa ner och sluta vara nervös inför första jobbdagen. Jag vet att det kommer gå bra!  


Hemskt

Tråkigt att vakna till dåliga nyheter. En ung tjej på 19 år har blivit mördad av sin familj och socialtjänsten tog inte hennes oro på allvar innan det hände. Hedersmord, vad ska det va bra för?! Våld överhuvud taget, så jävla onödigt! En sån söt tjej som hade hela livet framför sig.. Sverige måste bli bättre!

torsdag 26 april 2012

I regnet

Idag har jag cyklat och promenerat runt i regnet på Mariedal och Ersboda centrum. Att det skulle regna så mycket som det gjorde hade jag inte trott, det dugga bara lite smått när jag for! Då hade jag stannat hemma om jag vetat att vädret skulle bli så pissigt. Men på hemvägen hade det slutat som tur var :)
Jag fick med mig tre par byxor till Henrik, ska bli spännande och se om dom passar! Annars så får jag lämna tillbaka dom. Det var 25% rabatt den här veckan så det var toppen. Jag är glad över att hitta några under 1000 lappen :)

Idag fick jag mitt första sms från timepool. Lite förvirrad är jag då det inte stod vars jag ska vara på för avdelning, jag får väl anta att det är på dom jag inskolats på.. :)

onsdag 25 april 2012

Den som väntar på nå gott...

..Väntar alltid för länge! Idag var jag tvungen att få tag på bemanningscentrum då jag fortfarande inte hade fått min TimeCare. Jag satt i telefonkö jättelänge men kom aldrig fram. Så det var bara att palla sig in till stan och stadshuset ännu en gång. Tur var det för när jag kom dit fick jag veta att de hade strul med telefonen och att sen förra veckan har hela systemet legat nere, därför har jag inte fått den. Men för att jag kom dit har jag nu fått en tillfällig lösning på problemet. Jag har fått min Timecare sida men den är inte kopplad till lönen. Så det får de fixa manuellt sen.

Efter att det blev fixat for vi runt en sväng i affärerna, leta kläder som inte fanns. Hur svårt ska det vara att hitta en jacka som inte är av plast?! Aldrig att jag skulle köpa en äcklig plastjacka, bläää.. jag kollar alltid vad det är för material innan jag köper saker, jag håller mig borta från plastmaterial och akryl, för enligt mig finns det inte nå sämre. Men snart hittar jag väl min perfekta jacka får jag hoppas :) Ett par skor och en väska hade heller inte suttit fel, haha

Provade min nya eyeliner som är ljusbrun, ögonen blir som inramade lite smått. Syns inte så bra men kul att testa något nytt. Jag är ju inte så mycket för smink i vanliga fall. Pojkflicka som man alltid varit, har som lagt mina pengar på roliga aktiviteter ist för på smink o väskor. Till pappas lycka :)


Min älskling är ledig idag! Men så mycket ledigt har han inte fått, haha En vän sov över här tills idag och vi har kört runt med honom hela förmiddagen. Sen for dom och luncha. Sen slog vi följe till stan och då ringde en Nisse och ville ha hjälp med sin dator, han kom förbi med den precis.. Så nu vet jag hur kvällarna framöver blir, haha Tur att jag har BigBrother att fördriva tiden med :P

tisdag 24 april 2012

Morgonstund har katthår i mun

Eller haha. Insomnia strikes again! 4-5 timmars sömn, det är otroligt att jag fortfarande är uppe. Orkade inte glo i taket nå mera så jag klev upp kvart i 6 i morse :) Tråkigt nog är det pissväder idag igen, ännu värre nu då det regnar. Ska hoppa in i en varm dusch och göra mig klar för lite lunch och sällskap på stan :)

Måste hem sen och fixa lite då vi får besök över natten. Så han slipper vakna med katthår i munnen, haha  Ikväll ska jag iväg och spela lite spel och umgås i mitt uppdrag som kontaktperson. Hoppas det sparas lite pizza till mig när jag kommer hem :P
Nä nu drar jag igång lite musik så jag vaknar! :)

God morgon önskar en trött liten Sofie.


måndag 23 april 2012

Sött som socker

Min lillasyster har blivit bjuden på studentbalen av en kille, det är lite hemligt än vem han är. haha Hon ringde mig förut och berättade att han hade stått utanför och väntat på att hon skulle komma ut, hon visste inget! Men hon gick till sist ut och där stod han och frågade om hon ville gå på balen med honom. Gulligt! :) Jaja jag får väl se han nån gång :)

Nu är hon i smått panik efter en balklänning och att hitta fina skor i storlek 34. Det är inte lätt även fast man har en vanlig skostorlek. Hon tyckte det var tråkigt att hon inte hade bestämt sig för att gå tidigare, för då hade ju jag kunnat sy en balklänning åt henne. Jag är ju bäst på pärlbroderi också :) Och att ha en uppsydd klänning efter sin egna kropp är det bästa. Jag hade mer än gärna sytt henne en balklänning!

Det här får mig att längta ännu mer till då jag reser ner. Ska bli så trevligt. Men vad ska jag ha på mig? Kanske dags att ta fram symaskinen och mönsterpapper snart :)

Shake it out

Äntligen har jag fått bort lite av mitt supertjocka hår! Jag hade tur att få en klipptid redan idag :) Känns otroligt skönt nu när det är nyklippt. Men som alltid så lägger sig mitt hår först efter några dagar efter det är klippt. Så jag ser inte riktigt hur det blivit än.. Jag har iaf klippt det 5 cm kortare, klippt upp det, rundat kring ansiktet liiite och tunnat ut det.

Före 
 (var tvungen att se sur och osminkad ut som på reklam :P haha)


Efter
 



söndag 22 april 2012

Men stackars liten

Ikväll har min bebis blivit stor. Lilly har börjat löpa :( Hon har det jobbigt och går runt och pratar och kan inte slappna av. Men Bianca tar det lugnt, hon märkte nog av det tidigare idag innan Lilly började. Nu går de efter och nosar och luktar på varandra.


Kommande veckan

Känns som det är dags att dra igång mina projekt som legat på is under ett bra tag. Jag har inte ens orkat titta på garn och tyger. Vi får se om jag orkar göra det snart.

Jag måste ringa frissan imorgon och boka klipptid. Jag ser ut som ett troll just nu, haha Jag skulle må bra av en förändring.

Sen får jag förhoppningsvis min timecare sida imorgon och kan från och med då få mina jobbtimmar i mobilen ist för på mail.

Nu i veckan kommer lönen in på kontot och jag har en lista på vad vi behöver. Dags att fylla på allt tråkigt i skåpen typ tvättmedel och sånt.. Men även lite annat nytt och roliga grejer :)

Jadu..

Gud så trött man blir på folk som bara vill förstöra för andra. Folk man inte ens känner eller har träffat någon gång tror sig veta allt om en, hur då? Hur kan man det? Jag förstår inte. Har man inte alla kort på bordet ska man inte yttra sig och även fast man har det ska det vara en jävligt bra anledning och det ska komma från en nära vän eller familj.
Hur kan man säga till någon annan som man inte känner privat att strunta fullständigt i den man älskar. Ge råd att inte komma hem på natten. Ge råd att inte svara på samtal eller sms när den andra är hemma och är sjuk. Stå och hejja på något som man inte ens har en aning om vad det handlar om? Jag är ganska säker på att det är för att förstöra för andra. Vilken vettig människa säger som råd att inte gå hem på natten utan ta in på hotell eller sova hos någon annan?! Vad är det för jävla skit! Att det finns så hemska människor gör en mörkrädd. Men dom gjorde det förgäves! Jag vet att jag kan lita på dom som betyder något för mig.

Men jag är stolt över att jag klarade mig ensam, även fast jag hade känslan av att gå under pga min panikångest som höll i sig längre än någon gång innan. Tråkigt att jag ska bli så påverkad, men det var ju inte så konstigt. När man redan ligger och ska gå och lägga sig med ångest i kroppen,( som jag brukar klara utan problem) så är det sista man behöver att man blir påhoppad med hårda ord. Ha folk som skriker åt en i bakgrunden hur "dum" man är. Bli hånad och förödmjukad, det är inte konstigt att man tappar kontrollen när man inte kan göra något eller förklara sig hemifrån sängen. Talet försvinner och paniken tar över. Den som aldrig haft någon ångestattack kan inte förstå vad man går igenom. Men som sagt är jag stolt över mig själv att jag klarade mig ensam så många timmar med känslan av panik, smärta och förtvivlan. Men nu mår jag bra, min älskling stöttar mig genom allt och jag känner mig trygg. Något mer tänker jag inte skriva här om detta, men man ska veta att man inte ska döma någon man inte känner som har ångest. Det finns flera anledningar till varför man mår som man gör. Ofta är det inte enkla utan tuffa saker som ligger bakom.

fredag 20 april 2012

Ärenden och resa

Idag har jag vart på stan från klockan 12.30 till 18.30. Jag har sprungit en massa ärendet. Nu är jag inskriven i kommunens bemanningscenter och kan från och med nästa vecka börja vikariera. Det blev ett väldigt springandes i stadshuset för att hitta rätt (de hade flyttat igår.. såklart hade de heller inte skrivit det någonstans). Sen var jag på möte med min handläggare och jag får vara kvar i ungdomsgarantin fram tills jag går på min rad i sommar. Sen får jag gå på den igen efter sommaren! Så trevligt att höra :)En sak mindre att behöva fundera över!

Jag har vart och köpt en studentpresent till min lillasyster :) Hon kommer bli så glad för det hon ska få (vad det är för något är hemligt). Men jag kan säga att jag slog hammaren på spiken den här gången, hehe

Sen blev det middag för 2 på Eurasia. Trerätters som var hur gott som helst, nu äter man inget mer idag :)

Och nu tillslut så har jag bokat resan till studentfirandet av Anna. Jag kommer vara borta en vecka och det kommer bli så kul! Det är inte så långt dit :)

Imorgon fyller min pappa år och jag gav han ett kort och två trisslotter, haha jag har inte haft tid att göra något själv den här gången och jag vet att han tycker om skraplotter. Det trevliga med allt var att han öppnade brevet och skrapade lotterna ikväll och han vann 75x2 kr.. Alltid något :D Han blev glad och det var det som var tanken.

torsdag 19 april 2012

Trollhassel

Sitter med trollhassel i ansiktet. Jag har köpt någon ny kräm som ska återfukta. På jobbet har jag märkt att det är väldigt torr luft och det är jag mycket känslig mot. Hoppas detta ska göra susen, jag måste hitta någon bra handkräm också då mina händer går sönder av all handsprit och torr luft :( Blää Och jag vill helst inte använda upp mina starka receptbelagda salvor som betnovat, de kostar och man får inte använda dom mer än en vecka åt gången pga kortisonet.. Och i och med att jag måste handsprita säkert 20 gånger under ett pass vill jag ha en kräm som går att använda dagligen i en längre tid. Helst utan parfym för det tål man ju inte heller :(

Sista inskolningen ikväll och jag känner mig säker på det mesta. Igår fick jag kommentaren av en ordinarie att hon inte tyckte jag behövde inskolning då jag kunde allt redan! Bra betyg alltså :) Tack så mycket! Men jag vet ju att jag är bra och ger 100% när jag arbetar.

Imorgon måste jag springa ärenden på stan.. Först ska jag till stadshuset och skriva in mig i kommunens nya timepool, timecare. Hoppas nu jag inte gör något fel när jag skriver in mig, jag ogillar såna saker då det lätt kan bli fel. Erfarenheter av det. Vi hade timecare i Jokkmokk och det fungerade inte riktigt som det ska. Från och med fredag är det en tävling om vem som får jobba, den som är först på att skriva sms får timmarna.. Väldigt stressande då mobilen måste vara på 24/7 och man måste ha med den överallt! Det ska utvärderas snart av kommunen så jag hoppas faktiskt att de fixar ett nytt system.

Sen ska jag snabbt till Arbetsförmedlingen och ta bort mig där, då jag inte är arbetssökande längre :)

Vi ska ta en tidig middag på stan då det är lugnare än lunchrusningen till alla bufféer. Tror det blir thai eller kinamat, mums :)

tisdag 17 april 2012

Nya jobbet

I veckan har jag inskolning på nya jobbet :) Jag började igår med en tidig morgontur och arbetade fram till 15. Jag har tagit in så mycket nya intryck och information att hjärnan är expanderad till max och jag var så trött så jag kunde somna ståendes. Men det hindrade inte mig från att åka hem vila 30 minuter och sen ge mig iväg på mitt andra uppdrag som kontaktperson. Behöver jag säga att jag är ganska så slut idag! haha men tur har jag och arbetar kväll idag, så jag fick sovmorgon till 7 då katterna hade tröttnat på att jag sov så länge, helst hade jag sett mig själv snoosa till 8.

Nu tar jag nya tag.

lördag 14 april 2012

Kattutställning

Idag har jag varit på kattutställning! Jag har sett helt underbara katter, jättefina perser och heliga birmor (mina favvoraser), men även andra som tex häftiga Maine Coon. Jag träffade Lillys uppfödare som var där och ställde ut, vi kom precis dit då hon var uppe och tävlade. Självklart vann hon :) Vi tog en pratstund om Lilly och jag berättade att hon är världens härligaste lilla katt <3

Jag är så glad över idag :)

Även fast jag träffat Maine Coon flera gånger innan blir jag lika chockad över deras storlek varje gång. Riktigt stora maffiga katter, i storlek med mellanhundar!



fredag 13 april 2012

Minispa

Idag var jag på Umestan för lite provning av produkter. Jag hade blivit medbjuden av min gamla lärare och visste inte riktigt vad som väntade mig. Lite paff blev jag när jag kom dit och handdukar låg framme och en massa krämer, en tjej som skulle hålla i det sa att det blir ett minispa idag! haha ojoj :P

Vi provade en massa krämer för ansikte, händer, helkropp och fötter. Alla produkter var från Rosenserien, som är ekologiska och svanenmärkta. De var ganska så dyrt, men det kan det vara värt! :) Jag beställde tyvärr inte idag, men jag får göra det någon annan gång. Jag kan tyvärr inte prioritera krämer för tusenlappar nu, haha Jag ska köpa guld till lillsystern som tar studenten :P Men Rosenserien kan jag rekommendera. Kändes mycket bra mot huden och bra innehåll. Jag är fortfarande babylen :)

Sen blev jag inte ledsen över att jag fick en nackmassage :)



torsdag 12 april 2012

Andra boken

Jag ska börja läsa en ny bok. Jag har läst ut hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Den var lika kul som jag hade fått höra :) men nu går jag vidare till en bok jag har höga förväntningar på! Jag läste deras debut Någon slags frid som är en psykologisk spänningsroman precis som deras nya bok. Ja författarna är ju inte bara författare utan också psykologer, så det är lite kul :) Men titeln på boken var ju lite... bitter? haha

Ska börja läsa på den här ikväll till en kopp kvällsro som är ett kamomillte utan koffein. Gott!


Ut på landet

Idag har jag och kattis hållit till hos hennes föräldrar ute på landet :) Så mysigt det är på landet! Blev bjuden på gomiddag och trevligt sällskap.. Skönt att komma ifrån stan lite ibland.. Även fast det var mindre bra väder idag, var det mysigt att bara sitta inomhus och titta ut.


Vi skulle annars ut ikväll, men vi sköt upp det. Nu är jag hemma ensam och ska tillbringa kvällen i soffan med katterna. Henrik är på bio :)

Imorgon ska jag iväg på en aloe vera "provning" mitt på dagen. Jag vet inte vad det kallas, men man får prova produkter och köpa eller beställa. De ska vara riktigt bra, men en aning dyra.. Ska bli spännande och se vad det är för något. Jag fick för något år sedan en aloe vera salva av svärmor och den var riktigt bra till mina händer.

onsdag 11 april 2012

Rusning

Idag har varit en hektisk dag iaf på em. Jag drog iväg till F-kassan för att skicka in ett papper. Direkt efter det gick jag till nya jobbet på Haga för att träffa chefen. Jag ska få mailat till mig tider till inskolningen, så snart börjar det! Sen måste man lägga in sig på kommunens nya bemanningsföretag (något nytt de testar) för att få timvikka innan sommaren.

Efter mötet mötte jag upp Kattis som följde med mig till gamla jobbet i Holmsund för att hämta mina arbetsskor och lämna tillbaka arbetskläder. Efter det gick vi och tog en fika på Nisses konditori. Det var bara vikarier som jobbade idag, två som jag aldrig sett förut och en som jag jobbade med i somras. Tur det var ett känt ansikte där iaf :)

Vi satt och väntade på bussen som aldrig kom! Den var så sen så den kom samtidigt som nästa buss en 30 minuter senare! Genomfrusna satte vi oss och åkte in till stan. Först nu har jag börjat tina upp! :P Jag tog bussen till mariedal och köpte mig lite lakrits och sen blev det att promenera hem i regn och kyla..

Skönt att vara hemma!

Fulbild från igår, den bjur jag på! haha


tisdag 10 april 2012

Snöslask ute

Det bara fortsätter snöa och regna vartannat. Tråkigt värre. Men jag har ändå farit iväg och bl.a. bowlat en stund. Det var jättekul! Det var ett år sedan sist, då var jag där med syster Anna :)

Jag har försökt få ut katten som hade lagt sig under soffan och kunde inte komma ut. Det tog ungefär 1 timma! Soffan är så tung, men jag överlistade den tillslut!

De ringde mig från nya jobbet och jag ska dit imorgon! Jippi, jag vill komma igång nu, är riktigt taggad, haha :D

Jag har också lagat mat, Tikka masala GOTT! mumma :)

Snart kommer min stora kärlek hem från jobbet. Jag vill att vi ska trotsa snöslasket och ta en promenad till fettohuset (godishuset). Eftersom jag inte fick ett endaste litet påskägg eller godis i helgen så vill jag ha det nu!

Vad gör jag annars? Jag vet faktiskt inte varför men...
Jag tar fulbilder inne på toaletten i en smått smutsig spegel.
Tror det är tandkräm jag har i näsan?


En nästan helt vanlig dag

Sofie

Väntar samtal

Nu vill jag att de ska ringa från nya jobbet! De skulle ringa den här veckan och jag tycker de kan göra det nu, haha Jag ska iväg och bowla idag och då vill jag inte ha viktiga samtal..

Nu tror jag det har börjat regna ist för snön som vräkt ner hela morgonen :( Blääää
Hoppas dagen och vädret blir bättre!


måndag 9 april 2012

Sökt kurser och planerar förfullt

Nu var det överstökat. Jag har sökt några kurser till hösten bl.a. sjuksköterskeprogrammet och textila uttryck 1. Vi får se vad det blir. Jag har ännu inte bestämt mig, men jag har ju tid till att tänka :)

Just nu är jag bara glad för att jag fått timvik och sommarjobb :)

Sen har jag mina projekt jag har planerat! I år vill jag gå All In med trädgårdsarbete och blommor (på den lilla plätt jag har). Jag ser fram emot när snön smälter och allt blir grönt, det är nog bara några veckor kvar. Tråkigt att se att det ska komma snö imorgon nu när jag bara vill att våren ska komma på allvar! Aprilväder :( Jag vill ha fram utemöblerna nu nu nu.

Något jag mer planerar är att fixa baksidan så att katterna kan vara ute utan koppel eller mig i hasorna. Jag ser framför mig när det ligger och har det gott i förmiddagssolen medan jag lugnt kan sitta bredvid med en bra bok :) Frågan är bara hur vi ska göra, hmm.. Högt "staket" eller om man måste sätta upp nät till grannens balkong..

En del av uteplatsen på framsidan.
 Tänk så fint det kan bli med blommor lite överallt! haha


 Miss Bianca springer i gräset



söndag 8 april 2012

En massa lila

Min fina påskbukett av tulpaner blir bara vackrare. De börjar skifta lite i blått nu också :)


Sen så har jag även hunnit klippa sönder ett lila lakan till mattan jag ska börja väva!
 

Jag hitta BurdaStyle till kampanjpris och kunde inte gå förbi utan att få med den hem :P
 

Fingervantar

Till Henrik :) Sitter som en smäck!


Och en yrvaken katt, sötnöt :)


fredag 6 april 2012

Glad Påsk

Snart far vi iväg till Henriks faster och man utanför Vännäs och stannar där tills imorgon :) Måste ju hem och ta hand om små katterna, men de klarar sig till imorgon.


torsdag 5 april 2012

Maraton

Idag har jag fastnat framför en serie. En läskig sådan. Vad är det med skräck som gör att man pinar sig igenom det ändå fast man sitter med filten över huvudet under den mesta av tiden?! haha

Det blev inställda planer idag, därför har jag tittat på säkert 7-8 avsnitt av den här serien istället :P Men den är bra, lite konstig som jag tycker om (lite twin peaks över det hela men med mer skräck). Men det är ju lättare att se sånt här när det fortfarande är just ute. Det blir ju 100 ggr läskigare när man sitter i mörker och tittar. Tur att jag har Henrik bredvid mig i soffan!




onsdag 4 april 2012

Stickad sjal/halsduk

Nu har jag stickat klart sjalen som jag fick material av från svärmor.. Det är av ett effektgarn som heter cancan. :)

 Bianca kom springandes och "ville" va med på kort :)



tisdag 3 april 2012

Slödag

om man bortser från långpromenaden med Kattis :) Vi har haft en slödag hemma hos mig, ätit pizza i soffan och glott på flera avsnitt av Desperate Housewives :) haha mitt i allt så bakades en sockerkaka, myyyyys.

På vägen hem till mig köpte jag med mig några tulpaner. Hittade några jättefina lila :)Mycket nöjd!


måndag 2 april 2012

Påskkort

Nu var det dags igen för att skicka lite påskkort till gamla släktingar och familj. Jag köpte med mig ett par snygga från stan idag.. Jag måste posta dom ikväll eller imorgon så dom hinner fram i tid :)

Dessa ska göra någon glad :)


Och det här fantastiska kortet ska jag behålla själv!
Otroligt fulsnygga kycklingar och bubblorna som yr om dom är pricket på i:et :)


Jag har fått jobb!

Intervjun idag gick jättebra och hon tyckte om mig. Så det var som inget snack om saken, jag fick sommarjobb på ett äldreboende här i stan! Nästa vecka ska chefen för boendet ringa mig och vi ska träffas. Det kommer antagligen bli att jag börjar där så snabbt som möjligt för inskolning och timvik tills jag går på min rad :) Nu är jag glad! Yeeey :)

söndag 1 april 2012

Några jag saknar



För ett år sedan var min lillasyster här och hälsade på :) Att det gått ett helt år sen jag träffade henne! Snart 1½ år sedan jag träffade resten av familjen :( Det värsta är att man missar en del och igår fick jag ett mms med en bild från henne och jag kände knappt igen henne först...

Om några månader tar hon studenten och då måste jag bara åka "hem"..Det får man bara inte missa!

Ska bli så kul att träffa familjen igen. Alla är ju som mig själv, haha :) Vi har alltid lika roligt ihop!

Lillasyster och jag


Så lite tid

Mina helger bara flyger iväg och jag hinner inte med.. Allt det jag tänkte hinna med har jag inte ens börjat på!

Igår blev det en dag på stan, tacomiddag och sist tjejkväll och jag var inte hemma fören sent. Idag har jag bara sovit och sen in på stan och möte upp Henrik som har jobbat. Vi tog med oss lite take away från tajmahal. Gott!

Men nu ligger jag efter med mina projekt :( Jag har så mycket jag måste/vill göra, men tiden räcker inte till.. Jag har även fått världens huvudvärk och väntar på att den ska ge med sig innan jag orkar göra så mycket mer.. Det är mycket nu!

Som grädden på moset så har det dragit in värsta snöstormen idag :( Jag är så less på snön! Förra påsken såg det ut så här som på bilden. Inte så stor chans nu att snön ska försvinna, det har hittills kommit typ en decimeter eller mera :(