torsdag 24 december 2009

Nu är det jul igen

God Jul

Det blev julafton i år igen. Den firar jag i Jokkmokk med älsklingen och hans familj. Jag har redan öppnat några julklappar (dem jag köpt till mig själv) och dem var fina :) Jag har gjort mig lite julfin med klänning och glitter och Henrik ska jag klä upp i skjorta eller en stickad jultröja! Tror det blir den stickade faktiskt, då kan man äta mycket mat utan att knappar sprätter iväg :P

Ska bli så kul när Henrik öppnar sina julklappar från mig, tror jag har fått till det med klapparna i år :)

onsdag 2 december 2009

aningen stressad

Nu är det jul igen, jul jul jul igen... Mycket som ska göras och i år blir det mer än dubbelt så mycket som jag är van med.
Dem här tre veckorna fram till jul har jag en massa julklappar att införskaffa, baka julgodis, praktik på högstadieskolan som jag också ska skriva två uppgifter om och att jag har en hemtenta som innehåller 6 böcker att läsa och skriva om! Jag kommer nog sova igenom juldagarna efter dessa veckor.
Mitt största problem hittills är att orka ta itu med allt. Köpa kurslitteratur och julklappar med pengar jag inte har är heller inte kul. Känns inte så roligt med jul just nu, känns bara jobbigt.