onsdag 18 november 2009

Glad

Måste berätta att jag och Henrik har förlovad oss :)
Det känns mycket bra. Vi har vart tillsammans i några år, så det var självklart att vi skulle förlova oss och nu är det gjort :)
Jag älskar ringarna och tycker att dem är det finaste ringarna någonsin!
Henrik passar i bling bling, hehe ne inte är det bling men dem glittar i det rätta ljuset :)

Henrik gav mig sju röda rosor och mycket god middag. Jag är väldig glad :)

Vi ska ha en förlovningsfest, om man kallar det så vet jag inte. Jag ska bjuda på något gott att äta och lite vin. Alla är mycket välkomna hem till familjen Eriksson-Johansson :)

måndag 16 november 2009

Skola igen

Hejsan svejsan :)
Jag har nu börjat skolan igen, eller om man ska vara exakt så började jag sista augusti.
Jag ska nämligen bli lärare! Inte vilken lärare som helst, jag ska bli textillärare och en väldigt bra sådan också! :) Nu väntar bara 5 år på universitetet i Umeå innan utbildningen är färdig.. men dem gamla eleverna säger att det går väldigt fort dem där 5 åren.. Tur det, för jag vill bli klar så fort som möjligt så att jag kan ge mig ut i lärarvärlden :)

Idag hade jag min första praktikdag på en F-9 skola. Det har vart väldigt kul men förvirrande på ett sätt. Jag har hjälp en liten 9åring med att klara körkortet för symaskin :) Jag har också vart rastvakt och gått fram och tillbaka i korridoren :P
Något som är lite skrämmande är att alla barn är så stora nu för tiden. Dem är ju så himla långa, känner mig som en pygmé :( De trodde ju jag var en ny elev på skolan och inte en lärarkandidat! Men förstår, om jag hade vart dem hade jag också trott det :P haha

Har en dag till på praktiken, men ska komma tillbaka dit i december och vara där tills i januari.